2024. június 15. szombat
Jolán, Vid
A Nap kel 04:50-kor,
nyugszik 20:49-kor.

Holnap
Jusztin, Arany
napja lesz.
 
Cikkmegtekintések találatai
172338

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

A VP6-19.2.1.-37-9-22 kódszámú, Helyi fejlesztések támogatás felhívás keretében Egeralja településen valósítottunk meg sikeres pályázatot.

A projekt célja a Bigi Holz Kft-nél egy rakodógép beszerzése volt. Ezzel segíteni tudtuk a meglévő fűrészárugyártás, tűzifagyártás és egyéb faipari melléktermék gyártásához az alapanyagok, továbbá az elkészült termékek mozgatásának, szállító járműre történő felrakodásának a gyorsabbá és hatékonyabbé tételét. A rakodógéppel és hozzá beszerzett kiegészítőkkel (kanál, krokodilkanál, raklapvilla) végzett gyorsabb, nagyobb mennyiségű áru előállítása és értékesítése segíti a térségben betöltött piaci pozíciónk erősítését, a meglévő munkahelyek megtartását.  

A megvalósítási helyen az előírásnak megfelelően kihelyezésre került az A3 méretű projekttábla. Emellett megtörtént a projekt előkészítéséhez, a támogatási kérelem benyújtásához, továbbá a megvalósításhoz, kifizetési kérelem benyújtásához a projektmenedzsment szakértői szolgáltatás igénybevétele és ellátása.

 

 

 

Nincsenek események
Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me