2023. március 21. kedd
Benedek, Napsugár
A Nap kel 05:48-kor,
nyugszik 18:04-kor.

Holnap
Beáta, Izolda, Lea
napja lesz.
 
Cikkmegtekintések találatai
153520

Oldalainkat 13 vendég és 0 tag böngészi

Kiskajári Fogadó - Lovászpatona

PDFNyomtatásE-mail
4 napraforgós falusi szálláshely fedett színnel, kemencével, boros pincével, szaunával és masszázsmedencével.
Leírás

 

A Lovászpatona-Kiskajáron 2006 óta működő 4 napraforgós, 5 darab két-háromágyas falusi szálláshely biztosítja az ide látogató vendégek számára a betekintést az egykori vidéki élet csendes harmóniájába és gasztronómiai világába. Ehhez nagy segítséget nyújt a fedett szín és kemence, illetve bebútorozott boros pince.

Mindezek mellett testi felüdülésre és egészségük megőrzésére vágyók a legmodernebb szauna és masszázsmedencével felszerelt Wellness-részleget használhatják. Ehhez, valamint a szálláshelyekhez szükséges használati meleg víz ezentúl napkollektorok segítségével kerül előállításra.

Az épület szomszédságában, 1 hektáros területen egy kis gazdaságot és állatsimogatót építettünk ki birkák, ló, és egyéb házi állatok tartásával. A gazdasághoz tartozik 1,5 ha legelő, és 3,8 ha erdő, melyben egy hangulatos kis tó ad lehetőséget horgászatra, kikapcsolódásra.

Igény szerint szerveznek különböző túrákat, kirándulásokat a könyéken. Sportolni vágyóknak adott a lehetőség gyalogos és kerékpáros kikapcsolódásra, továbbá pincelátogatással és borkóstolással egybekötött lovas túrák, télen disznóvágások.

Kapcsolat:

Név/cím: Pintér Imre; Lovászpatona-Kiskajár, Rákóczi u. 75.

Telefon: +36/20-992-4556

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

honlap: www.kiskajarifogado.hu

 

 

From Address: To:

Nincsenek események
Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me